/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

/FOTO VIDEO/ UPDATE: Accidentul din centrul capitalei. Ce riscă șoferul care se face vinovat

missing
28 februarie 2020, ora 12:15

UPDATE: 12.15 Despre accidentul rutier de la intersecția străzilor Șciusev și Armenească, oamenii legii au fost anunțați în această dimineață, la ora 10:35. În urma impactului nimeni nu a avut de suferit.

Din propria inițiativă, șoferii s-au îndreptat la sediul accidente rutiere din cadrul DP Chișinău. Șoferul care se face vinovat de producerea accidentului riscă șase puncte de penalizare și amendă de 1 500 lei.

UPDATE: 10:59 Impact violent la intersecția străzilor Șciusev și Armenească din centrul capitalei. Trei mașini au fost implicate într-un accident rutier.

Potrivit martorilor oculari, șoferul unui automobil de marca Opel nu a acordat prioritate unui microbuz care circula pe drumul principal.

În rezultatul impactului lateral, microbuzul a lovit o mașină de model Toyota Prius, parcată pe marginea drumului. Din fericire, în urma loviturilor nimeni nu a avut de suferit. Autovehiculele au fost avariate.

Circumstanțele producerii incidentului sunt investigate de oamenii legii. În funcție de rezultate, va fi stabilită pedeapsa pentru șoferul care se face vinovat de impact.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram