UPDATE: 12.15 Despre accidentul rutier de la intersecția străzilor Șciusev și Armenească, oamenii legii au fost anunțați în această dimineață, la ora 10:35. În urma impactului nimeni nu a avut de suferit.

Din propria inițiativă, șoferii s-au îndreptat la sediul accidente rutiere din cadrul DP Chișinău. Șoferul care se face vinovat de producerea accidentului riscă șase puncte de penalizare și amendă de 1 500 lei.

UPDATE: 10:59 Impact violent la intersecția străzilor Șciusev și Armenească din centrul capitalei. Trei mașini au fost implicate într-un accident rutier.

Potrivit martorilor oculari, șoferul unui automobil de marca Opel nu a acordat prioritate unui microbuz care circula pe drumul principal.

În rezultatul impactului lateral, microbuzul a lovit o mașină de model Toyota Prius, parcată pe marginea drumului. Din fericire, în urma loviturilor nimeni nu a avut de suferit. Autovehiculele au fost avariate.

Circumstanțele producerii incidentului sunt investigate de oamenii legii. În funcție de rezultate, va fi stabilită pedeapsa pentru șoferul care se face vinovat de impact.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!