/FOTO VIDEO/ Șeful statului, cu haine de brand pe el, face sport în cel mai recent video din proiectul „Președintele Răspunde”

28 februarie 2020, ora 19:44

Îmbrăcat în branduri de lux și cu un telefon super performant, ce costă peste 30 de mii de lei! Așa a apărut Igor Dodon în cel mai recent video din rubrica Președintele Răspunde. Șeful statului, deși vorbește despre salariile judecătorilor și despre verificarea averii sale, a purtat doar haine de branduri scumpe, precum Emporio Armani sau Molcleir, ce costă, în total, peste o mie de euro.

Cu un telefon de model Iphone 11 Pro Max, care ar costa circa 30 de mii de lei, într-un costum sportiv de marca Armani, care pornește de la 200 euro pe site-ul oficial al brandului, cu o geacă ce pare a fi de la brandul francez Moncler, prețul căreia variază de la 600 până la 2000 de euro, șeful statului s-a lăudat cu exercițiile care îl ajută să fie în formă.

Ținuta este asortată armonios cu ghete sport care par a fi de la brandul Adidas.

„O zi bună și cu Doamne ajută!”

Potrivit declarației de avere, președintele ridică în jur de 16 mii de lei lunar, pe când soția sa are în jur de 380 de mii de lei de la o companie media. Cei doi educă trei fii, iar în ultimii zece ani, pe când Igor Dodon deținea doar funcții publice, familia a mers în vacanțe scumpe din Maldive, Dubai sau Austria. Recent, averea sa a început să fie verificată de către Autoritatea Națională de Integritate. Dodon se declară curat ca lacrima.

Foto: lyst.co.uk

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram