Îmbrăcat în branduri de lux și cu un telefon super performant, ce costă peste 30 de mii de lei! Așa a apărut Igor Dodon în cel mai recent video din rubrica Președintele Răspunde. Șeful statului, deși vorbește despre salariile judecătorilor și despre verificarea averii sale, a purtat doar haine de branduri scumpe, precum Emporio Armani sau Molcleir, ce costă, în total, peste o mie de euro.

Cu un telefon de model Iphone 11 Pro Max, care ar costa circa 30 de mii de lei, într-un costum sportiv de marca Armani, care pornește de la 200 euro pe site-ul oficial al brandului, cu o geacă ce pare a fi de la brandul francez Moncler, prețul căreia variază de la 600 până la 2000 de euro, șeful statului s-a lăudat cu exercițiile care îl ajută să fie în formă.

Ținuta este asortată armonios cu ghete sport care par a fi de la brandul Adidas.

„O zi bună și cu Doamne ajută!”

Potrivit declarației de avere, președintele ridică în jur de 16 mii de lei lunar, pe când soția sa are în jur de 380 de mii de lei de la o companie media. Cei doi educă trei fii, iar în ultimii zece ani, pe când Igor Dodon deținea doar funcții publice, familia a mers în vacanțe scumpe din Maldive, Dubai sau Austria. Recent, averea sa a început să fie verificată de către Autoritatea Națională de Integritate. Dodon se declară curat ca lacrima.

Foto: lyst.co.uk

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!