/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Încă două cazuri noi de coronavirus au fost confirmate în România

missing
28 februarie 2020, ora 15:02

Autoritățile au confirmat încă două cazuri noi de coronavirus în România. Este vorba de un bărbat din Maramureș și o femeie din Timișoara. Secretarul de Stat în Ministerul Sănătății, Nelu Tătaru, și Secretarul de Stat în Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat, au anunțat cele două noi cazuri într-o conferință de presă susținută la MAI, anunță Digi24.

Cele două persoane s-au întors în țară din Italia.

Avem încă două noi cazuri de coronavirus”, a spus Raed Arafat, secretarul de Stat în Ministerul Afacerilor Interne.

Primul caz – un bărbat de 45 de ani, din Maramureș. El a venit din afara zonei de carantinaj, întors în țară pe 25 februarie. El a fost la doctor în Italia, a ajuns cu febră în România, a fost internat la Clinica de boli infecțioase din Maramureș, apoi transferat la Cluj”, a mai adăugat Secretarul de Stat în Ministerul Sănătății Nelu Tătaru.

Al doilea caz este o femeie de 38 de ani din Timișoara. A mers la Bergamo, în Italia, pe 25 februarie a prezentat primele simptome. Pe 27 februarie a mers la spital, a fost testată, a mers acasă în izolare. Azi, testul său a fost confirmat pozitiv. Femeia a rămas la centrul din Timișoara, bărbatul a rămas la centrul din Cluj.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram