/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Locuitorii unui sat din Fălești vor ieși la vot pe 8 martie pentru a-și alege repetat primarul

28 februarie 2020, ora 11:33

Locuitorii satului Călinești din raionul Fălești sunt chemați pe 8 martie la urne pentru a-și alege repetat primarul. Comisia Electorală Centrală (CEC) a decis repetarea turului doi al alegerilor locale, după ce instanța de judecată a anulat rezultatele alegerilor din toamnă, pentru că ar fi fost admisă o fraudă.

CEC a aprobat astăzi componența nominală a Consiliului electoral al circumscripției electorale sătești Călinești și a avizat devizul de cheltuieli pentru desfășurarea alegerilor în valoare de 103 mii lei. Organul electoral va avea 7 membri și urmează să se convoace în prima ședință până mâine.

Amintim că în turul doi de scrutin al alegerilor locale din toamnă de la Călinești au ajuns democrata Svetlana Pădure și Eduard Curtescu de la PAS. Prima câștigase alegerile cu 50,25% din voturi.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram