Serviciul Fiscal de Stat (SFS) anunță verificări în cluburile de noapte din capitală. Vizitele vor avea lor în lunile februarie-martie 2020.

În acest sens, administratorii cluburilor de noapte sunt avertizați să respecte prevederile legislației în vigoare, să se conformeze și să presteze serviciile corect în conformitate cu legislația fiscală.

Și farmaciile s-au trezit ieri la ușă cu vizite fiscale, în legătura cu criza măștilor de protecție care sunt de negăsit ori se vând la prețuri majorate. Reprezentanții Serviciul Fiscal de Stat au anunțat că începând cu 2 martie, inspectorii fiscali vor efectua verificări inopinate la firmele farmaceutice pentru a nu admite încălcări ale prevederilor legale ce țin de prețurile la măști, mănuși medicale și dezinfectanții medicali.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!