30 de studenţi ai universităţilor din republică au primit şansa la un viitor mai bun datorită „Burselor pentru Viitorul Tău”, acordate pentru al şaselea an consecutiv de Moldova Agroindbank.

Pentru anul de studii 2019-2020 fiecare laureat al concursului a primit o bursă în valoare de 10 000 lei. Programul „Burse pentru Viitorul Tău” este destinat tinerilor din familii defavorizate care îşi fac studiile de licenţă şi masterat în universităţile din ţară şi este desfăşurat de Centrul de Informaţii Universitare, Consiliul Rectorilor, cu susţinerea financiară integrală a Moldova Agroindbank. Organizat cu scopul identificării şi susţinerii tinerilor cu rezultate academice foarte bune și implicaţi în activităţi extracurriculare, bursierii Programului își vor putea crește șansele de a-și continua studiile, a-și dezvolta aptitudini profesionale şi a obţine o bună pregătire pentru viitoarea carieră.

La evenimentul de decernare au participat bursieri și familiile acestora, profesori și rectorii universităților din țară, miniștrul Educației, Culturii și Cercetării, Președintele Moldova Agroindbank.

”Acționăm cu convingerea că educația influențează prezentul și viitorul societății, iată de ce MAIB sprijină eforturile tinerilor de a învăța, de a-și dezvolta potențialul pentru a crește o carieră de succes în viitor. Încurajăm excelența bursierilor, ne dorim ca exemplul lor să fie o motivație pentru cât mai mulți studenți de a excela și a-și dezvolta ulterior o carieră de succes poate chiar în echipa Moldova Agroindbank. În același timp, ne dorim ca fiecare student cu rezultate bune să simtă că are susținere continuă acasă, că se poate dezvolta aici și chiar dacă pleacă pentru mai multă experiență, să revină și să contribuie la dezvoltarea țării”, a declarat Serghei Cebotari, Președintele MAIB.

Lista bursierilor celei de-a șasea ediții a Programului ”Burse pentru Viitorul Tău” poate fi accesată aici. Specificăm faptul că datorită unui suport oferit de către o persoană care a dorit sa păstreze anonimatul, alte șase burse a câte 10 000 de lei au fost oferite pentru studenții anului I, în memoria tatălui său, care a accentuat mereu valoarea educației. De la lansarea Programului, peste 200 de tineri au beneficiat de ”Burse pentru Viitorul Tău”.

Inițial valoarea fiecăreia constituia 7000 lei, iar ulterior – 10 000 lei, aceasta presupunând o investiție totală din partea MAIB de aproximativ 2 milioane de lei. Moldova Agroindbank susţine educaţia, iar programul „Burse pentru Viitorul Tău” este investiţia băncii în viitorul de ACASĂ, din Moldova. Construim împreună viitorul!

P*

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!