Un șofer de taxi din capitală, în vârstă de 33 de ani, a fost reținut de polițiști, după ce a furat cardul bancar al clientului său. Potrivit polițiștilor, totul s-a întâmplat în seara zilei de 20 ianuarie. 

Cardul aparținea unui bărbat de 29 de ani. După ce a sustras cardul, șoferul a alimentat automobilul cu combustibil. Victima s-a ales cu un prejudiciu de 1900 de lei. În urma audierilor, șoferul și-a recunoscut vina, iar polițiștii au inițiat o cauză penală pentru furt.

Bărbatul riscă amendă în mărime de la 32 500 lei la 67 500 lei,  muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la patru ani.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!