O femei de 47 de ani și fiul ei de 25 de ani, locuitori ai raionului Râșcani, au fost reținuți ieri, 27 februarie. Cei doi sunt suspectați că ar fi omorât concubinul femeii, după care l-au îngropat în grădina casei pe care o închiriau.

Crima terifiantă a avut loc în luna ianuarie în comuna Drăsliceni, din raionul Criuleni. În urma unui conflict iscat între concubini, femeia împreună cu fiul său l-au lovit cu pumnii și picioarele, iar mai apoi i-au legat mâinile și picioarele.

A doua zi, pentru a ascunde cadavrul, cei doi au dus corpul neînsuflețit al bărbatului în beci pentru câteva zile. Ulterior, l-au îngropat în spatele casei.

În urma unor investigații ale polițiștilor, cei doi suspecți au fost reținuți. Audiați de poliție, aceștia și-au recunoscut vina. 

Mama și fiul au fost reținuți pentru 72 de ore.

Pe acest caz a fost inițiată o cauză penală în baza art. 145 alin.(2) Cod Penal al RM ,,Omor intenționat”. Ei riscă închisoare de până la 20 de ani sau detenție pe viaţă.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!