Persoane cu suspecție de coronavirus nu au fost depistate în ultimele 24 de ore la intrarea în Republica Moldova. Ultimele date au fost prezentate astăzi de către Poliția de Frontieră. 

Astfel, peste 2700 de persoane au fost supuse screeningului cu ajutorul termometrelor digitale și termoscanerelor. În toate punctele de trecere a frontierei au fost oferite spre completare 489 de fișe epidemiologice individuale.

Prin Aeroportul Internațional Chișinău au ajuns în țară, cu rute directe Italia – Republica Moldova, 275 de persoane. La toți călătorii acestor curse au fost oferite spre completare fișe epidemiologice și efectuată termometria, pentru a exclude riscul unei posibile infectări.

În ultimele 24 de ore, în Republica Moldova, au intrat 18 466 de persoane, dintre care: 10 182 de treceri la frontiera moldo-română, 6 090 de treceri la frontiera cu Ucraina și 2 194 de treceri la Aeroport.

Polițiștii de frontieră solicită pasagerilor să informeze despre istoricul călătoriilor, în special dacă vin dintr-o regiune unde s-au notificat cazuri de infectare Coronavirus și să înscrie date corecte în fișele epidemiologice, ca ulterior personalul medical să aibă posibilitatea să monitorizeze starea de sănătate.

Mai jos puteți vedea cum este verificată temperatura pasagerilor la punctele de trecere a frontierei.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!