Președintele Partidului Comuniștilor (PCRM), Vladimir Voronin, este de părere că pomelnicul familiei prezidențiale nu este altceva decât o acțiune de PR electoral al președintelui Igor Dodon, care vrea să ia al doilea mandat de șef de stat. 

„Asta  e campanie electorală, ca preoții să citească la sfârșitul slujbei pomelnicul și oamenii tot timpul să nu uite că este așa un personaj cu numele Dodon”, a spus Voronin la emisiunea în PROfunzime de la PRO TV Chișinău.

Mai mult, comunistul zice că fără voia preoților, acel pomelnic nu putea să ajungă în biserici. „Poate aceasta e legat de asta că el a înțeles că nu mai are șanse să ia al doilea mandat și își ia rămas-bun prin acest pomelnic și o să fie pomenit prin acest pomelnic nu știu cum în ce fel… Asta nici nu-i prostie, dar e idiotism”, a mai zis Voronin.

Pomelnicul care a fost adus ieri la redacția TV8 de către un telespectator are un tiraj de 1500 de exemplare și a fost tipărit la o tipografie de stat, detalii AICI.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!