Zonele de agrement de pe teritoriile parcurilor, scuarurilor și aleilor pietonale din capitală vor trece în gestiunea preturilor de sector, pentru dezvoltarea proiectelor de modernizare.

În prezent aceste zone publice sunt în gestiunea unor direcții municipale.

Primarului general, Ion Ceban a solicitat responsabililor să instaleze camere de supraveghere la obiectivele recent reabilitate, amplasarea panourilor informative despre necesitatea păstrării curățeniei cu specificarea sancțiunilor care se impun în acest sens, inclusiv pentru vandalizarea bunurilor municipale.

Reprezentanții primăriei spun că pretorii de sector și managerii subdiviziunilor responsabile au prezentat proiectele de reabilitare și modernizare a spațiilor urbane verzi și termenii stabiliți pentru intervenție.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!