/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/DOC/ Alegeri Hâncești: Averea lui Vitalie Balinschi, candidat pe listele Partidului Politic „Șor”

29 februarie 2020, ora 18:05

Vitalie Balinschi este candidatul Partidului Poltic „Șor” la alegerile parlamentare noi de pe circumscripția numărul 38 Hâncești. Jurist de profesie, Balinschi este vicepreședinte al formațiunii politice și a fost consilier în Consiliul municipal Orhei.

Venituri

Vitalie Balinschi a declarat pentru anul trecut venituri de 62 de mii de lei din salariul de la partid și alți 60 de mii de lei de la SRL „Samarvin”.

Candidatul PP „Șor” a mai indicat în declarația de avere venituri de 24 de mii de euro din vânzarea unui BMW 525, aproape 9 mii de lei din indemnizația de consilier municipal la Orhei, zeci de mii de lei de la zilele de naștere ale membrilor familiei, precum și 60 de mii de lei din arenda unui mijloc de transport.

Proprietăți

Vitalie Balinschi a indicat în declarația sa de avere două terenuri intravilane, un apartament cu o suprafață de 38 de metri pătrați, dobândit în 2017, estimată la o valoare de peste 265 de mii de lei și o casă de locuit cu o suprafață de 124 de metri pătrați, în valoare de 1,1 milioane de lei.

Familia Balinschi are două BMW-uri și mai multe conturi la bancă pe care are depozitați zeci de mii de euro.

Detalii, în documentul de mai jos:

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram