Candidata PAS la alegerile parlamentare noi de pe circumscripția numărul 38 Hâncești este fosta ministră a Justiției, Olesea Stamate. Aceasta are 37 de ani, este juristă de profesiei și este director de proiect la Asociația pentru Guvernare Eficientă și Responsabilă (AGER).

Venituri

Olesea Stamate a indicat în declarația sa de avere pentru anul trecut un venit salarial de peste 77 de mii de lei de la Ministerul Justiției, peste 115 mii de lei de la AGER.

Proprietăți

Olesea Stamate și soțul ei au în proprietate două terenuri agricole cu o suprafață totală de aproape 2 hectare.

De asemenea, în declarația de avere, Olesea Stamate a trecut un apartament cu o suprafață de 70 de metri pătrați în care deține o cota parte de 1/3, estimată la o valoare de peste 437 de mii de lei, dar și o casă de locuit cu o suprafață de 329 de metri pătrați cu o valoare 1,7 milioane de lei.

Olesea Stamate conduce un automobil Porsche Macan în valoare de peste un milion de lei.

Detalii, în documentul de mai jos.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!