/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

/DOC/ Alegeri Hâncești: Veniturile și proprietățile candidatei PAS, Olesea Stamate

missing
29 februarie 2020, ora 11:21

Candidata PAS la alegerile parlamentare noi de pe circumscripția numărul 38 Hâncești este fosta ministră a Justiției, Olesea Stamate. Aceasta are 37 de ani, este juristă de profesiei și este director de proiect la Asociația pentru Guvernare Eficientă și Responsabilă (AGER).

Venituri

Olesea Stamate a indicat în declarația sa de avere pentru anul trecut un venit salarial de peste 77 de mii de lei de la Ministerul Justiției, peste 115 mii de lei de la AGER.

Proprietăți

Olesea Stamate și soțul ei au în proprietate două terenuri agricole cu o suprafață totală de aproape 2 hectare.

De asemenea, în declarația de avere, Olesea Stamate a trecut un apartament cu o suprafață de 70 de metri pătrați în care deține o cota parte de 1/3, estimată la o valoare de peste 437 de mii de lei, dar și o casă de locuit cu o suprafață de 329 de metri pătrați cu o valoare 1,7 milioane de lei.

Olesea Stamate conduce un automobil Porsche Macan în valoare de peste un milion de lei.

Detalii, în documentul de mai jos.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram