UPDATE: Șoferița Citroenului a fost transportată la Institutul de Medicină Urgentă pentru îngrijiri medicale. 

Potrivit poliției, ambulanța se deplasa pe bd. Ștefan cel Mare, iar Citroenul pe str. Serghei Lazo. Pe acest caz a fost pornită o anchetă pentru a stabili cine dintre șoferi se face vinovat de producerea accidentului.

O ambulanță a fost implicată într-un accident rutier la intersecția străzilor Ștefan cel Mare și S. Lazo. Aceasta s-a lovit violent de un Citroen.

Impactul s-a produs în urmă cu aproximativ jumătate de oră. La fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție pentru a documenta cazul.

Nu se cunoaște, deocamdată, dacă cineva a avut de sufert și nici dacă în ambulanță se afla vreun bolnav. Din imaginile expediate redacției de un cititor, se vede însă că mașina de model Citroen a fost serios avariată.

Vom reveni cu detalii…

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!