/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

Pavel Filip, despre plecarea lui Gheorghe Brașovschi de la Partidul Democrat: „Au mai „curățat” PDM de unul...”

missing
29 februarie 2020, ora 12:24

„Azi au mai curățat PDM de unul, care era de la bun început în grupul plecat, însă l-au mai lăsat câteva zile pentru diversitate, ca să pară în mod fals că plecările sunt în cascadă”. Aceasta a fost reacția președintelui Partidului Democrat, Pavel Filip, la plecarea lui Gheorghe Brașovschi de la democrați și alăturarea lui la formațiunea „Pro Moldova”.

„Resetarea PDM merge bine: cei care au venit în partid pentru bani au înțeles că acea epocă s-a încheiat și nu-și mai găsesc locul în PD, așa că pleacă de bună voie”, a adăugat Pavel Filip.

Pe 19 februarie, șase deputați din Partidul Democrat au decis să părăsească formațiunea. Împreună cu Andrian Candu, din fracțiunea democrată au ieșit deputații Sergiu Sîrbu, Eleonora Graur, Vladimir Cebotari, Grigore Repeșciuc și Corneliu Padnevici. Acestora li s-a alăturat ieri Grigore Brașovschi. Aceștia au format grupul „Pro-Moldova” în Parlament.

Primii șase au afirmat că se făceau presiuni pentru ca democrații să accepte o coaliție cu socialiștii. Aceștia au acuzat conducerea partidului că s-a întâlnit pe la spate cu socialiștii pentru a negocia o coaliție.

Încă un deputat pleacă din PDM. Diacov: „A plâns el, am plâns și eu!”

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram