Poliția a identificat trei suspecți care ar fi împușcat acum o săptămână un cerb nobil pe teritoriul Rezervației Naturale „Codrii” din apropierea satului Lozova, raionul Strășeni. Este vorba despre trei bărbați cu vârste cuprinse între 33 și 37 de ani, dins atul Horodca, raionul Ialoveni. 

Oamenii legii au efectuat percheziții la domiciliile suspecților, de unde au ridicat trei arme de foc cu țeavă ghintuită de model BM și CZ, deținute legal. Un glonte a fost depistat pe teritoriul Rezervației „Codrii”.

Urmează a fi efectuată exertiza balistică care va stabili cu exactitate din ce armă a fost efectuată împușcătura.

În prezent, bănuiții sunt cercetați în stare de libertate. Pentru vânat ilegal, aceștia riscă până la trei ani de închisoare sau amendă de până la 42.500 de lei.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!