/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

Poliția a identificat trei suspecți care ar fi împușcat un cerb nobil în Rezervația „Codrii”. Ce pedepse riscă braconierii

missing
29 februarie 2020, ora 17:22

Poliția a identificat trei suspecți care ar fi împușcat acum o săptămână un cerb nobil pe teritoriul Rezervației Naturale „Codrii” din apropierea satului Lozova, raionul Strășeni. Este vorba despre trei bărbați cu vârste cuprinse între 33 și 37 de ani, dins atul Horodca, raionul Ialoveni. 

Oamenii legii au efectuat percheziții la domiciliile suspecților, de unde au ridicat trei arme de foc cu țeavă ghintuită de model BM și CZ, deținute legal. Un glonte a fost depistat pe teritoriul Rezervației „Codrii”.

Urmează a fi efectuată exertiza balistică care va stabili cu exactitate din ce armă a fost efectuată împușcătura.

În prezent, bănuiții sunt cercetați în stare de libertate. Pentru vânat ilegal, aceștia riscă până la trei ani de închisoare sau amendă de până la 42.500 de lei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram