Traficul rutier va fi suspendat astăzi pe strada București, perimetrul cuprins între străzile A. Sciusev și Ciuflea. Asta deoarece au loc lucrări de curățare și tăiere a arborilor uscați. În această situație, mai multe rute de troleibuz își modifică itinerarul, iar ruta de troleibuz numărul 3 se suspendă.

Aașadar, potrivit reprezentanților de la Primăria Chișinău, troleibuzele de pe linia numărul 3 nu vor circula astăzi. În schimb, altele vor circula pe un alt itinerar.

Ruta nr. 4 – se modifică după cum urmează: de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe str. Ion Creangă (întoarcere la Piața Unirii Principatelor) și în continuare pe traseul stabilit;

Ruta nr. 17 – se scurtează până la str. Ciuflea;

Ruta nr. 29 – se modifică după cum urmează: de pe str. Mitropolit Gavriil Bănulescu – Bodoni pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, str. Mihai Viteazul și în continuare pe traseul stabilit.

Ruta nr. 35 – se modifică după cum urmează: de pe str. Vasile Lupu pe str. M. Kogălniceanu, str. S. Lazo, str. A. Mateevici, str. Vasile Alecsandri și în continuare pe traseul stabilit.

Conducătorii auto care traversează cartierele unde este anunțată suspendare de trafic rutier sunt îndemnaţi să respecte semnalizarea rutieră temporară sau să ocolească zona respectivă.

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!