/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Trafic suspendat pe strada București! O rută de troleibuz nu va circula astăzi, iar altele își schimbă itinerarul

missing
29 februarie 2020, ora 10:14

Traficul rutier va fi suspendat astăzi pe strada București, perimetrul cuprins între străzile A. Sciusev și Ciuflea. Asta deoarece au loc lucrări de curățare și tăiere a arborilor uscați. În această situație, mai multe rute de troleibuz își modifică itinerarul, iar ruta de troleibuz numărul 3 se suspendă.

Aașadar, potrivit reprezentanților de la Primăria Chișinău, troleibuzele de pe linia numărul 3 nu vor circula astăzi. În schimb, altele vor circula pe un alt itinerar.

Ruta nr. 4 – se modifică după cum urmează: de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe str. Ion Creangă (întoarcere la Piața Unirii Principatelor) și în continuare pe traseul stabilit;

Ruta nr. 17 – se scurtează până la str. Ciuflea;

Ruta nr. 29 – se modifică după cum urmează: de pe str. Mitropolit Gavriil Bănulescu – Bodoni pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, str. Mihai Viteazul și în continuare pe traseul stabilit.

Ruta nr. 35 – se modifică după cum urmează: de pe str. Vasile Lupu pe str. M. Kogălniceanu, str. S. Lazo, str. A. Mateevici, str. Vasile Alecsandri și în continuare pe traseul stabilit.

Conducătorii auto care traversează cartierele unde este anunțată suspendare de trafic rutier sunt îndemnaţi să respecte semnalizarea rutieră temporară sau să ocolească zona respectivă.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram