Natalia Gordienko este artista care ne va reprezenta țara la Eurovision anul acesta. Aceasta a obținut 12 puncte din partea juriului și 12 din partea publicului.

Godienko a cântat „Prison”, o melodie scrisă de artistul rus Filip Kirkorov. Artista ne va reprezenta țara la Eurovision 2020 în finala de pe 16 mai, dacă trece de semifinală din 14 mai.

Pentru un bilet la Rotterdam au luptat 19 concurenți, care au făcut spectacol pe scenă.

Pe locul al doilea în topul preferințelor juriului, dar și publicului a ieșit Pasha Parfeni cu „My wine”, iar pe locul al treilea Maxm Zavidia care a cântat „Take Control”.

Natalia Gordienko ne-a mai reprezentat țara la Eurovision în anul 2006. Artista a cântat „Loca” alături de Arsenium. Melodia nu s-a clasat însă în finala concursului european.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!