/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/VIDEO/ Publicul și juriul au votat! EA va reprezenta anul acesta Moldova la Eurovison

missing
29 februarie 2020, ora 23:10

Natalia Gordienko este artista care ne va reprezenta țara la Eurovision anul acesta. Aceasta a obținut 12 puncte din partea juriului și 12 din partea publicului.

Godienko a cântat „Prison”, o melodie scrisă de artistul rus Filip Kirkorov. Artista ne va reprezenta țara la Eurovision 2020 în finala de pe 16 mai, dacă trece de semifinală din 14 mai.

Pentru un bilet la Rotterdam au luptat 19 concurenți, care au făcut spectacol pe scenă.

Pe locul al doilea în topul preferințelor juriului, dar și publicului a ieșit Pasha Parfeni cu „My wine”, iar pe locul al treilea Maxm Zavidia care a cântat „Take Control”.

Natalia Gordienko ne-a mai reprezentat țara la Eurovision în anul 2006. Artista a cântat „Loca” alături de Arsenium. Melodia nu s-a clasat însă în finala concursului european.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram