/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Atac cu drone, reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski

Jurnalista TV8 Mariana Rață, una dintre câștigătoarele titlului „Omul anului 2019” la categoria mass-media

missing
01 martie 2020, ora 10:14

Jurnalista de la TV8 Mariana Rață este una dintre câștigătoarele premiului „Omul anului 2019” la categoria mass-media. Evenimentul este organizat anual de către Revista VIP Magazin, iar ceremonia de decernare a premiilor a avut loc aseară, la Palatul Republicii.

Anul acesta la categoria mass-media au fost premiați nouă jurnaliști de la diverse instituții de presă din țară. În total, cu premiul „Omul anului 2019” s-au ales o sută de persoane.

Premianții au fost selectați în proporție de 50 la sută în urma voturilor pe pagina web a revistei organizatoare și 50 la sută, în urma deciziei unui juriu format din cinci persoane: Roger Gladei, Nadine Gogu, Alla Donțu, Igor Volnițchi și Sorina Obreja.

Mariana Rață este directoare de știri la TV8 și realizatoarea emisiunii „Cutia Neagră”.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram