Petrom Moldova se adresează către clienții săi.

Dragă client Petrom Moldova,

Înțelegem importanța unei rețele vaste cu stații de alimentare amplasate strategic pe cele mai frecventate rute din Europa. Indiferent dacă călătorești național sau internațional – cu cardul OMV cu funcția ROUTEX, ai întotdeauna alături un partener de încredere. ROUTEX oferă una din cele mai extinse rețele de servicii premium din Europa, cu peste 20 000 puncte de acceptanță în 33 de țări, inclusiv peste 1 700 de puncte ROUTEX-4-TRUCKS, aflate pe coridoarele principale de tranzit din Europa.

Cardul OMV cu funcția ROUTEX va fi acceptat și în stațiile Petrom Moldova din 1 februarie 2020.

Din dorința continuă de a oferi energie afacerii tale, suntem bucuroși să îți spunem că începând de la 1 februarie 2020, cardurile OMV cu funcția ROUTEX vor fi acceptate în cele 81 de stații PETROM de pe teritoriul Republicii Moldova. Astfel, vă oferim un pachet de servicii complete care să vă ajute să economisiți timp, bani și efort.

Cu stimă,

Echipa Petrom Moldova.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!