/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Panoul electoral al socialiștilor de la Hâncești dă bătăi de cap pietonilor. A fost blocată trecerea pe un trotuar

missing
02 martie 2020, ora 22:15

Panoul electoral al lui Ștefan Gațcan, instalat pe o stradă din Hâncești, localitate unde acesta candidează la parlamentarele noi din partea Partidului Socialiștilor (PSRM), dă bătăi de cap pietonilor. 

Un cititor a transmis la adresa redacției imagini însoțite de următorul mesaj: „panoul socialiștilor este parcat pe trotuar. Pietonii sunt nevoiți să iasă pe carosabil”. Deocamdată nu se cunoaște dacă panoul electoral a fost lăsat totuși peste noapte.

Amintim că candidatul din partea socialiștilor a fost acuzat de Partidul Șor că ar mitui pacienții într-un centru medical din Onești, înaintea alegerilor parlamentare noi. Deputații susțin că medicul consultă gratuit localnicii, iar astfel ar încălca legislația.

În total, la alegerile parlamentare noi de la Hîncești, care vor avea loc pe 15 martie 2020, participă șase candidați.

Îi vom contacta mâine pe reprezentanții formațiunii pentru a cere o reacție.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram