/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ Serile de vineri în fața televizorului vor fi mai pipărate, căci întrebările le va pune Ghețu! O nouă emisiune, în curând, la TV8

02 martie 2020, ora 16:01

Vineri seara, când vă găsiți un loc mai comod în fața televizorului și vă conectați la TV8, puneți-vă alături și un pahar cu apă, căci va fi pipărat. Începând cu 6 martie, vineri seara, întrebările le pune Ghețu. 

„Întreabă Ghețu” este un nou talk-show de sinteză, moderat de jurnalista Natalia Ghețu, pe care-l lansăm la TV8.

„Ca sa primești informații corecte, e nevoie de întrebările potrivite. Noi punem întrebări bune și aflăm răspunsuri pe măsură. În fiecare vineri, Natalia Ghețu şi invitaţii ei discută principalele evenimente ale săptămânii. Emisiunea va îmbina ştiri, dezbateri şi analize pe cele mai importante subiecte ale săptămânii”, spun producătorii emisiunii.

Emisiunea „Întreabă Ghețu” va fi difuzată în direct la TV8, în fiecare zi de vineri, de la ora 21:30. Stați cu ochii pe noi!

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram