/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Socialistul Grigore Novac recunoaște: „Există o majoritate cu PDM în Parlament”

missing
03 martie 2020, ora 23:08

Partidul Socialiștilor nu a făcut deocamdată o coaliție cu Partidul Democrat, dar a format o majoritate în Parlament. Declarația îi aparține deputatului socialist Grigore Novac și a fost făcută în platoul emisiunii Politica” de la TV8.

Deputatul Partidului Acțiune și Solidaritate Sergiu Litvinenco s-a arătat surprins de faptul că socialistul a recunoscut deschis alierea cu PDM și a spus că declarația lui Novac este demnă de breaking news.

Până când o coaliție nu am făcut. Am făcut o majoritate în Parlament.  Majoritate există în diferite formule. Ei au votat Guvernul Chicu…”, a încercat să argumenteze Grigore Novac.

Pe de altă parte, deputatul socialist a acuzat PAS și PPDA că ar avea o coaliție neoficială cu fracțiunea Partidului Șor și grupul „Pro Moldova” condus de Andrian Candu.

„Este vizibil cu ochiul liber  că o majoritate Candu-Sandu-Șor este coagulată… Votează împreună în Parlament cu Șor ca la conveier”, a declarat Novac.

„De principiu nu poate exista o astfel de coaliție”, i-a dat replica Sergiu Litvinenco.

 

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram