Război în Ucraina, ziua 220: Leand-lease și avertizarea SUA, iar Kadîrov cere bombă atomică. GUR: Vom reveni la frontiera din 1991

politic

Chicu, despre o eventuală reîmpărțire a portofoliilor la Guvern, între PSRM și PDM. „Voi avea și eu o opinie”

04 martie 2020, ora 16:59
Distribuie:

Dacă în cadrul unor eventuale negocieri dintre PDM și PSRM în privința reîmpărțirii unor portofolii în Cabinetul de miniștri nu va fi pusă în discuție propria-i candidatură, atunci premierul Ion Chicu va avea și el un cuvânt de spus în privința potențialilor candidați. Declarația a fost făcută de prim-ministru după ședința de azi a Guvernului.

„Bineînțeles, când este vorba despre a crea o coaliție parlamentară, de regulă se partajează portofolii în Cabinetul de miniștri, funcții în agenții și așa mai departe. Eu cred că la etapa asta, nu s-a discutat. Dacă în negocierile respective nu se discută și funcția de prim-ministru, atunci voi avea și eu o opinie în privința potențialilor candidați la portofoliul de miniștri în ministerele care posibil să fie partajate”, a declarat Ion Chicu.

„Sunt unele limitări, ce depinde de mine și ce nu depinde de mine. Altceva e când în funcția de ministru vine o persoană inacceptabilă pentru mine, atunci eu nu o să accept să continuu bineînțeles”, a adăugat premierul.

Cât privește anumite ministere la care ar putea fi schimbați miniștrii, Ion Chicu a spus că sunt deocamdat zvonuri și nu cunoaște nimic despre acest lucru.

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram