Dacă în cadrul unor eventuale negocieri dintre PDM și PSRM în privința reîmpărțirii unor portofolii în Cabinetul de miniștri nu va fi pusă în discuție propria-i candidatură, atunci premierul Ion Chicu va avea și el un cuvânt de spus în privința potențialilor candidați. Declarația a fost făcută de prim-ministru după ședința de azi a Guvernului.

„Bineînțeles, când este vorba despre a crea o coaliție parlamentară, de regulă se partajează portofolii în Cabinetul de miniștri, funcții în agenții și așa mai departe. Eu cred că la etapa asta, nu s-a discutat. Dacă în negocierile respective nu se discută și funcția de prim-ministru, atunci voi avea și eu o opinie în privința potențialilor candidați la portofoliul de miniștri în ministerele care posibil să fie partajate”, a declarat Ion Chicu.

„Sunt unele limitări, ce depinde de mine și ce nu depinde de mine. Altceva e când în funcția de ministru vine o persoană inacceptabilă pentru mine, atunci eu nu o să accept să continuu bineînțeles”, a adăugat premierul.

Cât privește anumite ministere la care ar putea fi schimbați miniștrii, Ion Chicu a spus că sunt deocamdat zvonuri și nu cunoaște nimic despre acest lucru.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!