Dacă în cadrul unor eventuale negocieri dintre PDM și PSRM în privința reîmpărțirii unor portofolii în Cabinetul de miniștri nu va fi pusă în discuție propria-i candidatură, atunci premierul Ion Chicu va avea și el un cuvânt de spus în privința potențialilor candidați. Declarația a fost făcută de prim-ministru după ședința de azi a Guvernului.

„Bineînțeles, când este vorba despre a crea o coaliție parlamentară, de regulă se partajează portofolii în Cabinetul de miniștri, funcții în agenții și așa mai departe. Eu cred că la etapa asta, nu s-a discutat. Dacă în negocierile respective nu se discută și funcția de prim-ministru, atunci voi avea și eu o opinie în privința potențialilor candidați la portofoliul de miniștri în ministerele care posibil să fie partajate”, a declarat Ion Chicu.

„Sunt unele limitări, ce depinde de mine și ce nu depinde de mine. Altceva e când în funcția de ministru vine o persoană inacceptabilă pentru mine, atunci eu nu o să accept să continuu bineînțeles”, a adăugat premierul.

Cât privește anumite ministere la care ar putea fi schimbați miniștrii, Ion Chicu a spus că sunt deocamdat zvonuri și nu cunoaște nimic despre acest lucru.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!