Președintele Igor Dodon și conducătorii Partidului Democrat Pavel Filip și Dumitru Diacov ar fi ajuns la o înțelegere și în scurt timp va fi anunțată formarea unei noi alianțe de guvernare, cu remanieri Guvern. Despre asta spune deputatul Platformei Demnitate și Adevăr Vasile Năstase care ar fi aflat informațiile din surse demne de încredere.

„Dodon și Filip și Diacov au bătut palma! Trocul s-a făcut. Urmează o reconfigurare guvernamentală prin care PDM, în schimbul susținerii lui Dodon să obțină: Externele, Apărarea, Educația, Ministerul Economiei, Agenția Servicii Publice, Agenția Medicamentului, Moldtelecomul și IS Cricova. În cadrul rușinosului târg, Filip-Diacov cerea cu insistență Ministerul de Interne, pentru a li se garanta protecția schemelor criminale ale andronachilor! Iată așa curs “proeuropean” (ruso-banditesc) urmează să se așeze pe plaiurile noastre mioritice a scris Vasile Năstase pe Facebook.

Ieri-seară, la emisiunea „Politica” de la TV8, deputatul socialist Grigore Novac a recunoscut că PSRM și PDM au format o majoritate parlamentară, dar a negat că s-a ajuns la o înțelegere pentru a forma o coaliție de guvernare.

PSRM s-a întrunit astăzi la Consiliul Politic al formațiunii, dar au refuzat să spună despre ce vor discuta. Unele surse au declarat pentru TV8 că și reprezentanții Partidului Democrat se vor întruni azi în ședință.

Socialistul Grigore Novac recunoaște: „Există o majoritate cu PDM în Parlament”

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!