/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Deputat PPDA: „Dodon a bătut palma cu Filip și Diacov”. Ce ministere ar urma să fie cedate democraților

missing
04 martie 2020, ora 12:57

Președintele Igor Dodon și conducătorii Partidului Democrat Pavel Filip și Dumitru Diacov ar fi ajuns la o înțelegere și în scurt timp va fi anunțată formarea unei noi alianțe de guvernare, cu remanieri Guvern. Despre asta spune deputatul Platformei Demnitate și Adevăr Vasile Năstase care ar fi aflat informațiile din surse demne de încredere.

„Dodon și Filip și Diacov au bătut palma! Trocul s-a făcut. Urmează o reconfigurare guvernamentală prin care PDM, în schimbul susținerii lui Dodon să obțină: Externele, Apărarea, Educația, Ministerul Economiei, Agenția Servicii Publice, Agenția Medicamentului, Moldtelecomul și IS Cricova. În cadrul rușinosului târg, Filip-Diacov cerea cu insistență Ministerul de Interne, pentru a li se garanta protecția schemelor criminale ale andronachilor! Iată așa curs “proeuropean” (ruso-banditesc) urmează să se așeze pe plaiurile noastre mioritice a scris Vasile Năstase pe Facebook.

Ieri-seară, la emisiunea „Politica” de la TV8, deputatul socialist Grigore Novac a recunoscut că PSRM și PDM au format o majoritate parlamentară, dar a negat că s-a ajuns la o înțelegere pentru a forma o coaliție de guvernare.

PSRM s-a întrunit astăzi la Consiliul Politic al formațiunii, dar au refuzat să spună despre ce vor discuta. Unele surse au declarat pentru TV8 că și reprezentanții Partidului Democrat se vor întruni azi în ședință.

Socialistul Grigore Novac recunoaște: „Există o majoritate cu PDM în Parlament”

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram