Președintele Igor Dodon apreciază decizia socialiștilor de a iniția negocieri cu democrații pentru formarea unei coaliții de guvernare ca fiind una bună, care va pune capăt incertitudinii.

„Oamenii trebuie să cunoască ce facem mai departe, nu putem să îi ținem în incertitudine – facem coaliție oficială sau mergem la anticipate. De aceea Consiliul Republican al PSRM a dat undă verde pentru discutarea unei coaliții cu PD. Haideți să vedem dacă ne înțelegem, dacă putem semna un acord. Pentru toate forțele politice care fac declarații că vor alegeri parlamentare anticipate, eu am o singură întrebare: voi sunteți siguri că vreți anticipate? Și mergem la anticipate și socialiștii o să ia 55-60 de mandate. Și pe urmă ce o să strigați?”, a spus Dodon în teaserul noului său video „Președintele răspunde”.

Amintim că PSRM a convocat astăzi ședința Consiliul Republican al formațiunii și a decis să inițieze negocieri pentru asigurarea unei guvernări stabile în R. Moldova.  Socialiștii vor negocia în primul rând cu Partidul Democrat, care este „unicul partid parlamentar deschis dialogului pe această temă”, a precizat PSRM.

Ultima oră! Socialiștii au decis să negocieze o alianță de guvernare. Trei scenarii discutate astăzi la Consiliul Republican al PSRM

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!