/VIDEO/ Dodon comentează decizia PSRM de a negocia cu PDM formarea unei coaliții de guvernare

04 martie 2020, ora 15:07

Președintele Igor Dodon apreciază decizia socialiștilor de a iniția negocieri cu democrații pentru formarea unei coaliții de guvernare ca fiind una bună, care va pune capăt incertitudinii.

„Oamenii trebuie să cunoască ce facem mai departe, nu putem să îi ținem în incertitudine – facem coaliție oficială sau mergem la anticipate. De aceea Consiliul Republican al PSRM a dat undă verde pentru discutarea unei coaliții cu PD. Haideți să vedem dacă ne înțelegem, dacă putem semna un acord. Pentru toate forțele politice care fac declarații că vor alegeri parlamentare anticipate, eu am o singură întrebare: voi sunteți siguri că vreți anticipate? Și mergem la anticipate și socialiștii o să ia 55-60 de mandate. Și pe urmă ce o să strigați?”, a spus Dodon în teaserul noului său video „Președintele răspunde”.

Amintim că PSRM a convocat astăzi ședința Consiliul Republican al formațiunii și a decis să inițieze negocieri pentru asigurarea unei guvernări stabile în R. Moldova.  Socialiștii vor negocia în primul rând cu Partidul Democrat, care este „unicul partid parlamentar deschis dialogului pe această temă”, a precizat PSRM.

Ultima oră! Socialiștii au decis să negocieze o alianță de guvernare. Trei scenarii discutate astăzi la Consiliul Republican al PSRM

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram