Război în Ucraina, ziua 174: Alți opt soldați ruși, suspectați de crime de război la Bucea. Șoigu a enumerat prietenii Rusiei

politic

/VIDEO/ Cum comentează Diacov coaliția cu PSRM, în contextul în care anterior a afirmat că Dodon este un „trădător de patrie”

05 martie 2020, ora 15:43
Distribuie:

„Așa era disciplina în partid”. Astfel a comentat președintele de onoare al Partidului Democrat Dumitru Diacov coaliția cu PSRM, în contextul în care în vara anului trecut, la mitingul organizat de PDM, a afirmat împreună cu mai mulți deputați că Dodon ar fi un „trădător de patrie” și că federalizarea R. Moldova ar fi un pericol pentru țara noastră.

„- În anul 2019 afirmați că președintele Dodon este un trădător de patrie și spuneați că există un pericol ca țara să fie federalizată. – Organizanți au fost alții la acel miting. – Erați și dumnevoastră. – Păi eram. Așa era disciplina în partid. Nu știu dacă am strigat.  A fost o altă epocă istorică. – Ce s-a schimbat de atunci? – S-au schimbat multe. Noi trăim în altă țară acum”, a răspuns Diacov.

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram