„Așa era disciplina în partid”. Astfel a comentat președintele de onoare al Partidului Democrat Dumitru Diacov coaliția cu PSRM, în contextul în care în vara anului trecut, la mitingul organizat de PDM, a afirmat împreună cu mai mulți deputați că Dodon ar fi un „trădător de patrie” și că federalizarea R. Moldova ar fi un pericol pentru țara noastră.

„- În anul 2019 afirmați că președintele Dodon este un trădător de patrie și spuneați că există un pericol ca țara să fie federalizată. – Organizanți au fost alții la acel miting. – Erați și dumnevoastră. – Păi eram. Așa era disciplina în partid. Nu știu dacă am strigat.  A fost o altă epocă istorică. – Ce s-a schimbat de atunci? – S-au schimbat multe. Noi trăim în altă țară acum”, a răspuns Diacov.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!