/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

/VIDEO/ Cum comentează Diacov coaliția cu PSRM, în contextul în care anterior a afirmat că Dodon este un „trădător de patrie”

missing
05 martie 2020, ora 15:43

„Așa era disciplina în partid”. Astfel a comentat președintele de onoare al Partidului Democrat Dumitru Diacov coaliția cu PSRM, în contextul în care în vara anului trecut, la mitingul organizat de PDM, a afirmat împreună cu mai mulți deputați că Dodon ar fi un „trădător de patrie” și că federalizarea R. Moldova ar fi un pericol pentru țara noastră.

„- În anul 2019 afirmați că președintele Dodon este un trădător de patrie și spuneați că există un pericol ca țara să fie federalizată. – Organizanți au fost alții la acel miting. – Erați și dumnevoastră. – Păi eram. Așa era disciplina în partid. Nu știu dacă am strigat.  A fost o altă epocă istorică. – Ce s-a schimbat de atunci? – S-au schimbat multe. Noi trăim în altă țară acum”, a răspuns Diacov.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram