/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/VIDEO/ Câștigă de la 4000 € în jumătate de an, investind corect

05 martie 2020, ora 10:39

Ai auzit deja foarte multe despre veniturile pasive, dar încă nu ai luat decizia să investești? Acum PROIMOBIL.MD îți pune la dispoziție cea mai bună ofertă de investiție imobiliară. Este vorba despre procurarea apartamentului la stadiul inițial al construcției și revânzarea la un stadiu mai avansat, atunci când prețul crește!

Investind acum 6000 € într-un apartament din Oasis, în mai puțin de jumătate de an câștigi +4000 € la revânzare! Oasis este cel mai bun proiect pentru investiție la etapa actuală, cu un randament de peste 14% anual. Locația în inima sectorului Râșcani, planificările reușite și toate facilitățile care le vor fi puse la dispoziție locatarilor constituie cei mai importanți factori pentru o ofertă mereu solicitată.

Faza cea mai plăcută este că tu nu trebuie să faci nimic! Experții PROIMOBIL.MD se vor ocupa de tot procesul pentru tine.

Vino la Masterclass, sâmbătă 7 martie, între orele 10.00 și 13.00 la oficiul de vânzări Oasis – str. Bogdan Voievod 1 și primește un curs amplu pentru o investiție corectă! Detalii – Vladislav Sorotinski, tel. 060222956.

P*

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram