Ai auzit deja foarte multe despre veniturile pasive, dar încă nu ai luat decizia să investești? Acum PROIMOBIL.MD îți pune la dispoziție cea mai bună ofertă de investiție imobiliară. Este vorba despre procurarea apartamentului la stadiul inițial al construcției și revânzarea la un stadiu mai avansat, atunci când prețul crește!

Investind acum 6000 € într-un apartament din Oasis, în mai puțin de jumătate de an câștigi +4000 € la revânzare! Oasis este cel mai bun proiect pentru investiție la etapa actuală, cu un randament de peste 14% anual. Locația în inima sectorului Râșcani, planificările reușite și toate facilitățile care le vor fi puse la dispoziție locatarilor constituie cei mai importanți factori pentru o ofertă mereu solicitată.

Faza cea mai plăcută este că tu nu trebuie să faci nimic! Experții PROIMOBIL.MD se vor ocupa de tot procesul pentru tine.

Vino la Masterclass, sâmbătă 7 martie, între orele 10.00 și 13.00 la oficiul de vânzări Oasis – str. Bogdan Voievod 1 și primește un curs amplu pentru o investiție corectă! Detalii – Vladislav Sorotinski, tel. 060222956.

P*

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!