Război în Ucraina, ziua 218: Pericol nuclear, noi sancțiuni UE și avarie misterioasă. Podoliak anunță cum se poate sfârși războiul

social

/VIDEO/ O localitate din raionul Telenești, fără curent electric de câteva zile: „Cineva a furat uleiul de răcire a transformatorului”

05 martie 2020, ora 13:53
Distribuie:

Un locuitor al satului Zăicani din raionul Telenești se plânge că de trei zile localitatea în care trăiește ar fi fără curent electric, din motiv că uleiul de răcire a transformatorului ar fi fost furat. Mai mult, bărbatul povestește că stația de curent electric nu ar fi fost nici securizată.

„În secolul XXI, oamenii deja a treia zi stau fără curent electric, fără apă, fără încălzire, din motiv că cineva a deschis stația de curent electric și a furat uleiul de răcire a transformatorului”, a spus acesta.

Bărbatul, care ne-a expediat imagini video, mai spune că locuitorii s-ar fi adresat reprezentanților de la „Premier Energy”, însă aceștia ar fi refuzat să-i ajute.

De trei zile ne luptăm cu furnizorul „Fenosa” care nu știu din ce motive nu doresc să schimbe acest transformator. Au motivat că este vina unei persoane, nu este din vina companiei și că nu au un răspuns deocamdată la solicitările noastre”, a menționat locatarul.

Contactați, reprezentanții „Premier Energy” nu ne-au răspuns la telefon pentru a comenta situația.

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram