/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

A ajuns în Ucraina într-un vagon cu cărbune. Planul unui moldovean, dejucat de câinele de frontieră

missing
06 martie 2020, ora 17:31

Un moldovean a ajuns în Ucraina fiind ascuns într-un vagon cu cărbuni. Planul bărbatului a fost dejucat în Odesa de către câinele de serviciu al polițiștilor de frontieră, scrie unian.net

Potrivit șefului Serviciului de presă al Detașamentului de Frontieră „Izmail”, Igor Peregniak, bărbatul a fost reținut ieri. Individul se afla în vagonul unui tren de pe ruta Etulia-Reni.

Bărbatul este învinuit că a trecut granița, în ciuda interdicției de a intra în Ucraina, pe care o avea. El a încercat să-i asigure pe polițiști că ar fi luat un tren în Republica Moldova și că urma să coboare la una dintre stații, însă a ratat oprirea.

Pe acest caz a fost pornit un proces penal.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram