politic

Deputații grupului „Pro Moldova” își fac partid! De luni, vor începe colectarea semnăturilor

06 martie 2020, ora 09:46
Distribuie:

Deputații grupului „Pro Moldova” anunță oficial că își fac partid. Aceștia vor începe de săptămâna viitoare să meargă în raioane pentru colectarea semnăturilor în susținerea viitoarei formațiuni politice „Pro Moldova”.

„Proiectul „Pro Moldova” este un proiect politic care va exista ani de zile. De luni, începem procedurile… Vom merge în raioane să identificăm noul potențial”, a anunțat Candu.

Deputații care s-au rupt de la PDM își vor forma echipele teritoriale și vor colecta semnăturile necesare pentru înregistrarea partidului la Agenția Servicii Publice. În viitorul apropiat va fi organizat și Congresul de constituire a formațiunii „Pro Moldova”, a precizat Andrian Candu.

Întrebat dacă va reuși noul partid să participe și la alegerile prezidențiale care vor avea loc la toamnă, Candu a spus că „orice partid trebuie să treacă prin foc și prin botezul alegerilor”, iar ei se vor strădui să înregistreze formațiunea în timp util ca să reușească în campania electorală.

 

 

 

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram