Deputații grupului „Pro Moldova” anunță oficial că își fac partid. Aceștia vor începe de săptămâna viitoare să meargă în raioane pentru colectarea semnăturilor în susținerea viitoarei formațiuni politice „Pro Moldova”.

„Proiectul „Pro Moldova” este un proiect politic care va exista ani de zile. De luni, începem procedurile… Vom merge în raioane să identificăm noul potențial”, a anunțat Candu.

Deputații care s-au rupt de la PDM își vor forma echipele teritoriale și vor colecta semnăturile necesare pentru înregistrarea partidului la Agenția Servicii Publice. În viitorul apropiat va fi organizat și Congresul de constituire a formațiunii „Pro Moldova”, a precizat Andrian Candu.

Întrebat dacă va reuși noul partid să participe și la alegerile prezidențiale care vor avea loc la toamnă, Candu a spus că „orice partid trebuie să treacă prin foc și prin botezul alegerilor”, iar ei se vor strădui să înregistreze formațiunea în timp util ca să reușească în campania electorală.

 

 

 

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!