/VIDEO/ Cel mai frumos cadou pentru Bunica și cel mai plăcut pentru tine #LikeDeLaBunei

06 martie 2020, ora 18:09

Internetul apropie oamenii, în orice colț al lumii s-ar afla. Generațiile noi cresc, trăiesc și împărtășesc pe internet. În același timp, între cei care știu să îl folosească și profită de toate avantajele online, și persoanele care au nevoie să fie ghidați, distanța este tot mai mare. Proiectul #LikeDeLaBunei, lansat de compania Moldcell, reprezintă o punte între generații, care asigură incluziunea digitală a buneilor. Și cine alții ar putea să îi învețe mai bine, dacă nu nepoții? Relația dintre nepoți și bunei întotdeauna este una specială, iar dorința de a ține legătura și de a învăța unul de la celălalt este un exemplu emoțional prezentat în acest video:

În cadrul Proiectului #LikeDeLaBunei, compania Moldcell va organiza ateliere comune de educație digitală a buneilor cu nepoții. Împreună vor învăța cum să utilizeze internetul mobil, cum să creeze o adresă de email, cum să descarce aplicații, să își facă un cont pe rețele sociale și cum să navigheze pe #InternetFărăGriji.

Primul atelier va avea loc în data de 15 martie, ora 11:00, într-o atmosferă caldă, în incinta localului Parol (str. V. Alecsandri 111). Intrarea este gratuită, dar nu uita sa te înregistrezi aici.

Și dacă tot o să îți suni bunica să o feliciți cu Ziua Internațională a Femeilor, profită de ocazie să îi dai întâlnire la Parol pe 15 martie. Pentru că buneii, pe cât de mult își iubesc nepoții, pe atât de mult le duc dorul când aceștia nu sunt aproape.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram