Internetul apropie oamenii, în orice colț al lumii s-ar afla. Generațiile noi cresc, trăiesc și împărtășesc pe internet. În același timp, între cei care știu să îl folosească și profită de toate avantajele online, și persoanele care au nevoie să fie ghidați, distanța este tot mai mare. Proiectul #LikeDeLaBunei, lansat de compania Moldcell, reprezintă o punte între generații, care asigură incluziunea digitală a buneilor. Și cine alții ar putea să îi învețe mai bine, dacă nu nepoții? Relația dintre nepoți și bunei întotdeauna este una specială, iar dorința de a ține legătura și de a învăța unul de la celălalt este un exemplu emoțional prezentat în acest video:

În cadrul Proiectului #LikeDeLaBunei, compania Moldcell va organiza ateliere comune de educație digitală a buneilor cu nepoții. Împreună vor învăța cum să utilizeze internetul mobil, cum să creeze o adresă de email, cum să descarce aplicații, să își facă un cont pe rețele sociale și cum să navigheze pe #InternetFărăGriji.

Primul atelier va avea loc în data de 15 martie, ora 11:00, într-o atmosferă caldă, în incinta localului Parol (str. V. Alecsandri 111). Intrarea este gratuită, dar nu uita sa te înregistrezi aici.

Și dacă tot o să îți suni bunica să o feliciți cu Ziua Internațională a Femeilor, profită de ocazie să îi dai întâlnire la Parol pe 15 martie. Pentru că buneii, pe cât de mult își iubesc nepoții, pe atât de mult le duc dorul când aceștia nu sunt aproape.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!