/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

România: Al treisprezecelea caz de coronavirus, confirmat la un bărbat din Galaţi

07 martie 2020, ora 20:02

Al treisprezecelea caz de infectare cu noul coronavirus a fost confirmat astăzi în România, pacientul fiind un bărbat de 72 de ani din judeţul Galaţi, a anunţat Grupul de Comunicare Strategică (GCS).

“Este vorba despre un bărbat de 72 ani, din Galaţi care a venit din Lombardia în data de 29 februarie. În data de 6 martie bărbatul a dezvoltat simptomatologie conformă cu definiţia de caz COVID 19. În acest context, în data de 6 martie a fost transportat cu izoleta, din locul în care se afla în autoizolare, la Spitalul Judeţean Galaţi, secţia de boli infecţioase, unde se afla în prezent internat”, se precizează într-un comunicat transmis AGERPRES.

Conform aceleiaşi surse, bărbatul este în stare generală ameliorată, fără febră

Potrivit informaţiilor transmise de GCS, alte trei cazuri de infectare cu COVID 19 au fost confirmate sâmbătă la nivel naţional. Este vorba despre o adolescentă de 15 ani din Timişoara, o adolescentă de 16 ani din judeţul Hunedoara şi un bărbat de 49 de ani din Bucureşti.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram