/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Un bărbat care s-a vindecat de coronavirus a murit câteva zile mai târziu. Din ce cauză a survenit decesul

missing
07 martie 2020, ora 08:32

Un bărbat de 36 de ani din Wuhan externat din spital după ce s-a vindecat de coronavirus a murit din cauza unei insuficiențe respiratorii. Decesul a survenit la cinci zile după ce a fost externat dintr-un spital construit special pentru cei cu noul coronavirus, scrie South China Morning Post, citând presa din Shanghai. Mai mulți pacienți externați s-au întors în spitale, spun medicii.

Raportul, eliminat ulterior, arăta că bărbatul de 36 de ani a fost internat la spitalul construit pentru a trata pacienții cu simptome ușoare și moderate pe 12 februarie, potrivit soției sale.

El a fost externat două săptămâni mai târziu cu recomandarea să stea într-un hotel de carantină timp de 14 zile.

Soția bărbatului a spus că acesta a început să se simtă rău la două zile de la externare, iar în 2 martie a fost trimis la un spital, unde a murit, scrie money.ro.

În certificatul de deces eliberat de comisia de sănătate din Wuhan se menționează drept cauză directă Covid-19.

Totodată, Spitalul Fangcang a transmis o notă urgentă în care se arată că mai mulți pacienți externați s-au îmbolnăvit din nou. Spitalul începe de joi să facă teste de anticorpi la toți pacienții înainte de a-i externa, pentru a se asigura că sunt recuperați complet.

O clinică de reabilitare pentru pacienții recuperați după Covid-19 a fost deschisă joi la Spitalul Provincial Hubei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram