/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

Trei cazuri de coronavirus înregistrate în Parlamentul Franţei. Numărul deceselor în țară a ajuns la 16

missing
08 martie 2020, ora 08:28

Franţa are trei cazuri de contaminare cu coronavirus identificate în Adunarea Naţională: un angajat şi doi deputaţi, a anunţat sâmbătă preşedinţia camerei inferioare a Parlamentului, scrie digi24.ro.

Două cazuri confirmate au fost anunţate joi, un lucrător la un snack-bar care funcţionează în sediul Adunării Naţionale şi deputatul de Haut-Rhin (nord-est), Jean-Luc Reitzer, care „este în continuare în terapie intensivă, dar starea lui este stabilă”, a declarat sâmbătă pentru AFP anturajul său, potrivit Agerpres.

Noul caz este „o deputată internată în prezent în spital”, precizează preşedinţia într-un comunicat de presă.

Potrivit aceleiaşi surse, în prezent, şase persoane sunt testate, printre care cinci deputaţi şi un agent.

În conformitate cu programul său stabilit în iulie trecut, Adunarea Naţională îşi întrerupe activitatea parlamentară în perioada 9 – 22 martie inclusiv, din cauza alegerilor municipale care au loc în toată Franţa, reducând activitatea şi numărul persoanelor prezente în clădire, subliniază preşedinţia.

Răspândirea rapidă a coronavirusului în Franţa a provocat 16 decese şi 949 de cazuri confirmate.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram