UPDATE: Autobuzul a fost lăsat să treacă după ce pasagerii au fost consultați de medici și s-a stabilit că persoanele cu febră, aflate în autocar, nu aveau alte simptome caracteristice coronavirusului.

Un autobuz de rută, care vine din Italia, a fost blocat la un punct de trecere a frontierei de stat, după ce la bord au fost identificați pasageri cu simptome caracteristice noului coronavirus. Anunțul a fost făcut pe Facebook chiar de premierul Ion Chicu. 

„Probabilitatea apariției unor cazuri noi este foarte mare. Actualmente, la un punct terestru de trecere a frontierei de stat, este examinat/blocat un autobuz cu pasageri din Italia, în care se află persoane cu simptome caracteristice acestei boli. Vom veni ulterior cu informații detaliate privind acest caz”, a scris prim-ministrul.

Nu am reușit deocamdată să aflăm în care vamă a fost oprit autobuzul, pe ce rută mai exact circula și câți pasageri sunt în unitatea de transport.

Vom reveni cu detalii.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!