/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

/VIDEO/ Un bucătar francez a îmbinat cofetăria cu noul COVID-19

missing
09 martie 2020, ora 14:22

A îmbinat tradiția cofetăriei cu noul COVID-19. Este vorba despre bucătarul francez Jean-Francois Pre, care nu s-a limitat doar la delicii culinare franceze. Ideea i-a venit acum câteva săptămâni, când a dorit să-și uimească cumpărătorii, scrie presa străină.

Bucătarul a vândut zeci de ciocolate clienților din regiunea Finistère din vestul Franței în ultima săptămână. O face, spune el, pentru că „îi face să zâmbească în aceste momente dificile”.

Marc, un distribuitor și iubitor de ciocolată, a declarat: „În aceste momente de îngrijorare sau de depresie este important să calmăm lucrurile. Un zâmbet este adesea o modalitate de a ne depăși temerile, este poate cel mai bun antidot de frică“.

Și un locuitor din Landivisiau sa arătat încântat de nou idee a talentatului bucătar. Yann a venit împreună cu fiicele sale să cumpere ciocolate: „Este original. Face o schimbare din psihoza pe care o auzim în mod normal. Este bine că s-a făcut – este mai original decât ceea ce auzim constant în Capete”, a spus bărbatul.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram