ORA, 12:50 Compania Wizzair a anulat încă un zbor din Chișinău spre Milano, Italia. Este vorba despre cursa planificată pentru ziua de mâine, la ora 06:30. 

Vezi și: Deciziile privind suspendarea zborurilor din și spre Italia le ia fiecare companie aeriană în mod individual

ORA, 10:20 Încă două zboruri, unul de la Chișinău și altul spre Chișinău, au fost anulate. Este vorba despre cursa Chișinău – Frankfurt, planificată pentru ora 14:00, și zborul Frankfurt – Chișinău, planificat pentru ora 13:05.

ORA, 07.53: Zborul din Chișinău spre Veneția, Italia, planificat pentru astăzi la ora 09:05 a fost anulat, arată informațiile Aeroportului Internațional Chișinău. Și cursa care urma să aibă loc de la Veneția la Chișinău la amiază, la ora 14:05 a fost anulată.

Pe parcursul zilei de azi mai must planificate cel puțin trei zboruri în Italia, spre orașe precum Milano, Bologna și Verona. Nu sunt deocamdată informații despre aceste zboruri.

Între timp, România suspendă toate zborurile spre Italia și viceversa până pe data de 23 martie, a anunțat azi-dimineață ministrul Afacerilor Interne al României, Marcel Velea.

Zborurile vor fi anulate, începând cu ziua de azi, ora 12.00. Prevederea este în vigoare pentru toate aeroporturile din România.

Pe parcursul zilei de ieri au fost anulate zborurile spre Chișinău Veneția, Milano, Istanbul și viceversa.

Măsurile sunt luate pentru prevenirea răspândirii infecției cu noul tip de coronavirus Covid-19.

În Republica Moldova este confirmat un caz de îmbolnăvire de coronavirus, la o femeie de 48 de ani, venită recent din Italia. Pacienta este internată acum în Spitalul clinic Republican, într-o boxă specială.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!