/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Vor juca fără spectatori din cauza Coronavirusului. Patru meciuri din optimile Ligii Campionilor se vor disputa cu porțile închise

missing
10 martie 2020, ora 18:07

Returul dintre Bayern Munchen şi Chelsea, din optimile Ligii Campionilor, se va disputa cu porţile închise săptămâna viitoare, din cauza epidemiei de coronavirus, scrie digisport.ro. De asemenea, trei partide de joi din Europa League vor avea loc fără oameni în tribune.

Jurnalistul Christian Falk a anunţat pe contul de twitter decizia ca partida Bayern – Chelsea să aibă loc fără spectatori miercuri, 18 martie, de la ora 22:00, în direct la Digi Sport 1 şi digisport.ro.

Partida de pe Allianz Arena este a patra din returul optimilor Ligii Campionilor care va avea loc fără oameni în tribune din cauza virusului COVID-19, după Valencia -Atalanta, PSG – Borussia Dortmund şi Barcelona – Napoli.

Şi trei jocuri din turul optimilor Europa League, programate joi, Sevilla – Roma, Inter – Getafe şi Olympiacos – Wolverhampton, se vor disputa cu porţile închise.

Toate meciurile din Italia programate până pe 3 aprilie au fost suspendate, iar toate jocurile din Ligue 1 se vor disputa cu porţile închise sau cu maximum 1.000 de oameni în tribune, până pe 15 aprilie, din cauza epidemiei de coronavirus.

Spaniolii se gândesc şi ei ca următoarele două etape din Primera să se dispute fără spectatori, iar miercuri va avea loc şi primul joc din Bundesliga fără spectatori, Borussia Monchengladbach – FC Koln.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram