/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

Meciurile amicale cu Andorra și Rusia se vor juca cu porțile închise, fără spectatori

11 martie 2020, ora 12:58

Meciurile amicale cu Andorra și Rusia, programate pentru 26 martie și respectuiv 31 martie, se vor juca cu porțile închise, fără spectatori. Decizia a fost luată de Federația Moldovenească de Fotbal, în contextul în care Comisia națională de sănătate publică a interzis până pe 1 aprilie orice întruniri în masă, din cauza coronavirusului. 

„S-a decis, ca meciurile amicale Moldova – Andorra (programat la 26 martie, ora 19:45, Arena Mică a Complexului Sheriff, Tiraspol) și Moldova – Rusia (programat la 31 martie, ora 19:45, Stadionul Zimbru, Chișinău) să se dispute cu porțile închise, FĂRĂ SPECTATORI. Decizia a fost luată astăzi în cadrul ședinței comune dintre Federația Moldoveneacă de Fotbal și Ministerul Educației, Culturii și Cercetării”, se menționează într-un comunicat al FMF.

Meciurile pot fi urmărite de acasă live, din fața televizorului.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram