/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

Ultimele date la nivel mondial despre infecția cu noul tip de coronavirus. Câte cazuri sunt confirmate și câte decese, înregistrate

missing
11 martie 2020, ora 07:04

Ultimele date privind infecțiile cu noul tip de coronavirus în lume arată că cifra persoanelor care care a fost confirmată prezența virusului este de 118 892 de cazuri. La momentul de față, maladia a luat 4269 de vieți.

Prezența virusului se atestă în prezent în 118 de țări. Primele trei cele mai afectate țări sunt: China, cu peste 80 de mii de cazuri conformate; Italia, cu peste 10 mii de cazuri și Iranul cu peste 8 mii de cazuri confirmate. Aceste trei țări sunt primele și la capitolul decese cauzate de noul virus: China – 3 136; Italia – 631 și Iran – 291.

Situația în Republica Moldova și țările vecine

În Republica Moldova sunt confirmate până la această oră trei cazuri de îmbolnăvire, toate trei, la adulți. Aceștia sunt internați în spitale. În România sunt confirmate 28 de cazuri de îmbolnăvire, iar în Ucraina, unul. Deocamdată, nici în Republica Moldova, nici în țările vecine nu au fost înregistrate decese.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram