/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

Măsuri urgente în Spania din cauza coronavirusului! Premierul își va desfășura întrevederile prin video-conferințe

missing
12 martie 2020, ora 16:39

Autoritățile din Spania iau măsuri drastice după ce numărul deceselor provocate de coronaviru a crescut dramatic practic peste noapte. Dacă ieri erau înregistrați 47 de morți, azi numărul acestora a crescut cu 80% și a ajuns la 84! Așa că au fost interzise toate zborurile dinspre și spre Italia.

Au fost, de asemenea, închise pentru două săptămâni, toate școlile din Catalonia, Țara Bascilor, Galicia și Murcia. Cu câteva zile în urmă, au fost închise mai multe instituții de învățământ din Madrid.

Toate meciurile de fotbal din divizia a doua a Spaniei au fost amânate pentru două săptămâni.

Măsuri speciale au fost luate și la Guvern. Prim-ministrul spaniol Pedro Sanchez a decis să își desfășoare toate întrevederile planificate prin video-conferințe, începând cu ziua de azi. Asta după ce Irene Montero, membra Congresului Deputaților din Spania a fost diagnosticată cu coronavirus. Soțul acesteia, Pablo Iglesias a fost plasat în carantină.

Întreg Cabinetul de miniștri al Spaniei urmează să fie testat azi la coronavirus.

Și familia regală spaniolă va fi testată la prezența coronavirusului. Asta după ce prințesa Letizia s-a întâlnit recent cu Irene Montero.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram