A muncit în copilărie în vie și a învățat arta facerii vinului de casă de la tată și de la bunel. Cu timpul a descoperit tot mai multe tipuri de vin și a înțeles că acesta este una dintre cele mai mari comori ale țării noastre și a vrut să pună umărul la valorificarea și promovarea ei. Pentru că erau la modă blogurile, a decis să pună pe roate un blog unde să scrie despre vin. Platforma a devenit în câțiva ani unul dintre cele mai de succes bloguri din Republica Moldova. Andrei Cibotaru ne spune azi de ce vinul moldovenesc este cel mai bun din lume, cine câștigă battle-ul „Vinul de casă” VS „Vinul fabricat” și cum s-a încumetat să deguste într-o zi 200 de tipuri de vin.

Un proiect susținut de Moldtelecom.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!