/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

Alimentare prelungită cu Vitamina C

missing
13 martie 2020, ora 14:43

Vitamina C este o vitamină solubilă în apă și nu poate fi depozitată de organism. Cantitățile neutilizate sunt excretate de către organism, ceea ce înseamnă că este necesară o aprovizionare regulată.

Vitamina C Vital Langzeit EuRho ® plus 10 mg Zink ,eliberează vitamina C într-o perioadă extinsă pentru a crește biodisponibilitatea.

Vitamina C Vital Langzeit EuRho ® plus 10 mg Zink – oferă 300 mg vitamina C plus 10 mg zinc pe zi

Vitamina C și zincul contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar. În plus, vitamina C contribuie la menținerea funcției normale a sistemului imunitar în timpul și după un exercițiu fizic intens, la reducerea oboselii și la un metabolism normal .

Produsul il gasiti in farmacii si online pe farmacie.md https://bit.ly/33fPvia

P*

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram