/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

/VIDEO/ O pârtie de schi din Italia și-a sistat activitatea. „Nu vezi pe nimeni prin zonă”

missing
13 martie 2020, ora 16:48

Epidemia de COVID-19 a fost „promovată” la stadiul de pandemie de către OMS, iar lumea încearcă să se adapteze. O moldoveancă stabilită cu traiul în Italia a transmis redacției tv8.md un video unde a povestit care este atmosferă în aceste zile pe o pârtia de schi din Italia. 

„În acestă zonă oamenii trăiesc numai din turism. Uitați-vă ce tristețe este aici. Am vrut să vă spun că italienii sunt foarte responsabili. Nu e panică, dar e inteligență. Nu vezi pe nimeni prin zonă. Nu iesă absolut nimeni din casă”, a spus femeia.

Se constată gradul de alertă Cod roșu la nivel naţional referitor la situaţia epidemiologică prin infecţia cu COVID-19, existând pericol confirmat de declanşare a urgenţei de sănătate publică. Codul roșu a fost instituit după ședința de azi a Comisiei extraordinare de sănătate publică.

Precizăm că până la această oră, în Moldova au fost înregistrate șase cazuri de coronavirus.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram