Reprezentantul Partidului Socialiștilor, Ștefan Gațcan, care a ieșit ieri învingător la alegerile parlamentare noi din circumscripția Hâncești, a scris un mesaj de mulțumire pentru alegătorii care s-au prezentat ieri la urne și l-au votat.

Acesta îi asigură pe locuitorii din circumscripția nr.38 că va depune tot efortul în Parlament pentru a le face viața  mai bună.

„Suntem într-o situație foarte complicată în țară din cauza pandemiei globale cu coronavirus. Sunt sigur că experiența mea de medic va fi utilă și chiar necesară colegilor din Parlament, pentru a lupta împotriva răspândirii acestui virus. În final, dar nu în ultimul rând, vreau să mulțumesc colegilor din PSRM, celor care au avut încredere în mine, dar și au muncit mult pentru ca să câștigăm. Este meritul nostru comun”, a scris Gațcan pe Facebook.

Candidatul socialiștilor a acumulat ieri 5 539 de voturi, fiind urmat de candidata PAS, Olesea Stamate, care a fost votată de 4 554 de alegători, potrivit datelor anunțate ieri-seară de Comisia Electorală Centrală.

 

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!