/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

Color&Soin - vopseaua naturală care-ți protejează părul

17 martie 2020, ora 16:47

Modul în care arată părul nostru poate spune foarte multe despre noi, de aceea toții dorim  un păr frumos și strălucitor, chiar și atunci când îi schimbam culoarea. Acest lucru este posibil cu nouă vopsea Color&Soin,fără amoniac,ce colorează și protejează în profunzime firul de păr, chiar de la prima utilizare.

Specialiștii francezi au înlocuit amoniacul, ce deteriorează părul, cu etanolamina – o substanță ce reglează pH-ul, atunci când părul este colorat sau decolorat. Mai mult decât atât, acest agent alcalin favorizează ridicarea solzilor firului de păr pentru o mai bună penetrare a culorii. Acesta este ajutat și de o emulsie de peroxid, ce determină vopseau să pătrundă la nivelul tijei firului de păr. Astfel, culoarea se mentine mult timp, iar firele de păr alb sunt acoperite sută la sută chiar de la prima vopsire.

Color&Soin oferă o gamă de 26 de culori, bazate pe ingrediente naturale, care dezvăluie strălucirea interioară a părului. Extractul din uleiul de cocos, numit cocamide crește viscozitatea, având și excelente proprietăți de emulsifiant. Iar amestecul de proteine hidrolizate, extrase din soia, grâu, ovăz și porumb, cu proprietăți dermo-protectoare și restructurante, facilitează descurcarea și periajul.

Înainte de colorare, turnați vopseaua Color&Soin în sticla de agent fixator, agitați 2 minute și aplicați mai întâi la rădăcină, apoi pe toată lungimea părului, pentru o perioadă de 20 de minute. În cazul în care doriți să acoperiți firele de păr alb, timpul de menținere a vopselei pe păr se va dubla. După 20 sau 40 de minute, turnați pe cap puțină apă caldă și masați timp de câteva minute, procedură ce contribuie la emulsionarea vopselei.

Părul se clătește bine de vopsea, apoi se spală cu un șampon blând. Ulterior, aplicați balsamul Color&Soin pentru alte două minute. PH-ul acestuia completează procesul de vopsire, contribuind la închiderea solzilor firului de păr și la o fixare permanentă a pigmentului.  otodată, uleiurile esențiale de rozmarin și eucalipt pe care le conține balsamul, purifică și tonifică părul, conferindu-i și un miros plăcut.

Cele 26 de nuanțe de la Color&Soin au fost testate dermatologic, respectă specificul părului, fără riscuri de iritație sau alergie.

P*

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram